Mαθαίνει τον πρώτο αντίπαλο στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Δημοσιεύθηκε 7.4.2023
Mαθαίνει τον πρώτο αντίπαλο στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να ξεκινήσει την «εκστρατεία» του στη χωμάτινη σεζόν και ο πρώτος του σταθμός είναι το αγαπημένο του Μόντε Κάρλο (9-16/4).

Ο 24χρονος τενίστας κυνηγάει εκεί τον τρίτο διαδοχικό τίτλο του και σήμερα στις 18.00 θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στη διοργάνωση (ATP 1000).

Επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ ο Στεφ πέρασε στο Νο.2 μετά την απόσυρση του Κάρλος Αλκαράθ.

Ο νεαρός Ισπανός, πάντως, δεν είναι η μοναδική μεγάλη απουσία από το πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν, αφού τη συμμετοχή τους έχουν αποσύρει και οι Ράφα Ναδάλ, Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, Ντένις Σαποβάλοφ και Γκαέλ Μονφίς.

Μετά το Μόντε Κάρλο, το πρόγραμμα για τον Τσιτσιπά λέει Βαρκελώνη (17/4), Μαδρίτη (26/4), Ρώμη (10/5) και, φυσικά Παρίσι (28/5).

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ