Για την πρωτιά και το ξεμπέρδεμα - To πρόγραμμα της αγωνιστικής

Δημοσιεύθηκε 7.4.2023
Για την πρωτιά και το ξεμπέρδεμα - To πρόγραμμα της αγωνιστικής

Τη δική του ξεχωριστή σημασία έχει ο αγώνας που θα γίνει το απόγευμα (17:00) στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα. Μπορεί να μην τραβά τα βλέμματα του ενδιαφέροντος, εντούτοις οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη.

Οι μεν ερυθρόλευκοι για να διατηρηθούν στην κορυφή του β΄ γκρουπ και οι δε φιλοξενούμενοι για να ξεμπερδέψουν από τα όποια σενάρια έχουν να κάνουν με τον υποβιβασμό. Οι δύο σερί ήττες την έβαλαν σε ανησυχία, αλλά εξαρτάται καθαρά από αυτήν, αφού έχει διαφορά ασφαλείας οκτώ βαθμών. Στα παιχνίδια που έγιναν στην α΄ φάση του πρωταθλήματος, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε και στα δύο με 2-1.

30ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 07/04

17:00 Νέα Σαλαμίνα - Καρμιώτισσα

Σάββατο 08/04

19:00 Ακρίτας - Δόξα

Κυριακή 09/04

17:00 Ολυμπιακός - Ένωση

19:00 ΑΕΛ - Ανόρθωση

Δευτέρα 10/04

19:00 ΑΠΟΕΛ - Απόλλων

Τρίτη 11/04

19:00 Πάφος FC - ΑΕΚ

19:00 Ομόνοια - Άρης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ