Από τη Δευτέρα προκρίθηκε η Robo Markets ΑΕΛ – Την Τετάρτη η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

Δημοσιεύθηκε 5.4.2023
Από τη Δευτέρα προκρίθηκε η Robo Markets ΑΕΛ – Την Τετάρτη η κλήρωση της ημιτελικής φάσης

H Nέα Σαλαμίνα, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και ο Property Gallery Απόλλων συμπληρώνουν το «καρέ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Α Κατηγορίας Γυναικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» και την Τετάρτη 05 Απριλίου 2023 θα μάθουν τον αντίπαλό τους. Οι «ερυθρόλευκες» έχασαν από την Ανόρθωση στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι με 3-2 στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ», αλλά με τη νίκη 3-1 στον πρώτο αγώνα προκρίθηκαν.

Η πρωταθλήτρια Ολυμπιάδα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Δικέφαλου Γερίου με δεύτερη νίκη 3-0 ενώ στην Πάφο ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε τον Άρη Π. με 3-0 στην Πάφο και προκρίθηκε. Στα ημιτελικά βρίσκεται από τη Δευτέρα 03 Απριλίου η Robo Markets ΑΕΛ που προκρίθηκε με διπλή νίκη επί της Lemesos Volleyball.

«Γλυκιά» ήττα σε μεγάλο ντέρμπι

«Γλυκιά» ήττα με 3-2 δέχθηκε στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» η Νέα Σαλαμίνα από την Ανόρθωση στον επαναληπτικό προημιτελικό, αλλά με τη νίκη της 3-1 στον πρώτο αγώνα προκρίθηκε στην τετράδα. Η Ανόρθωσις έκανε την προσπάθεια ανατροπής αλλά δεν τα κατάφερε. Τον αγώνα που κράτησε 101’ παρακολούθησαν 163 θεατές.

Στο πρώτο σετ η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε 18-25 σε 20’ και έβαλε βάσεις πρόκρισης. Η «Μεγάλη Κυρία» ισοφάρισε κερδίζοντας το δεύτερο σετ 25-15 σε 22’. Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν και πήραν την πρόκριση στο τρίτο σετ όταν κέρδισαν 13-25 σε 19’. Το τέταρτο σετ ήταν εντυπωσιακό με την Ανόρθωση να επικρατεί στο τέλος με 28-26 σε 26’ (15-15, 22-20) και ισοφάρισε. Στο πέμπτο σετ η Ανόρθωσις κέρδισαν 15-13 και πήραν τη νίκη γοήτρου σε 14’ με 3-2 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (P. MATALA): Βασιλείου, Ardila, Χαραλάμπους, Maciagowski, Θεμιστοκλέους, Flores – Λίμπερο: Δημητρίου, Κωνσταντίνου – Αλλαγές: Ιωάννου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΓΡ. ΜΠΑΛΛΟΣ): Nikolova, Κόκκινου, Shevkenek, Sharlisa, Κυριάκου, Προκοπίου – Λίμπερο: Μαραγκού, Γεωργίου – Αλλαγές: Σιαλή, Θεοδούλου, Χριστοφή, Αγ. Γεωργίου, Σιαπάνη.

Διαιτητές: Ισαάκ Φλουρής – Μέμνων Αντώρκας

Στο δρόμο… για τρεμπλ

Την προσπάθεια διεκδίκησης του τρεμπλ συνεχίζει η Ολυμπιάδα Ν. Η ομάδα του Πολωνού Patrik Fogel βρίσκεται στην τετράδα μετά τη νίκη της και στο δεύτερο προημιτελικό επί του Δικεφάλου Γερίου με 3-0 στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» στην παρουσία 50 θεατών.

Οι πρωταθλήτριες ήταν ανώτερες και επικράτησαν σε 50’ με 06-25, 13-25 και 06-25. Παράλληλα, ο Πολωνός προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το ρόστερ του και να ξεκουράσει βασικές παίκτριες. Ο Δικέφαλος Γ. έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά έχανε γρήγορα την επαφή του με το σκορ.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ (Σ. ΚΟΥΠΠΗΣ): Στυλιανού, Φώτσιου, Γεωργιάδου, Παντελίδου, Karabinovich, Παμπακά – Λίμπερο :Τσαγγαρά, Αθανασιάδου – Αλλαγές: Xαραλαμπίδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (P.FOGEL): Vigaars, Hudima, Ριαλά, Ζεμπύλα, Κωνσταντίνου, Drodz – Λίμπερο: Κούτα, Χριστοφόρου- Αλλαγές: Λεωνίδου, Donchuk, Νικολάου, Μανίταρου, Κοκκόφιτου.

Διαιτητές: Ανδρέας Ζορλής – Αλέξανδρος Χριστοφόρου.

Στα ημιτελικά οι Αμαζόνες

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Α Κατηγορίας Γυναικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» βρίσκεται ο Property Gallery Απόλλων που την Τρίτη 04 Απριλίου 2023 επικράτησε στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» του τυπικά γηπεδούχου Άρη Πολεμίου με 3-0 σετ σε 57’ στην παρουσία 50 θεατών και εξακολουθεί να διεκδικεί το 6ο Κύπελλο στην ιστορία του.

Οι «γαλάζιες» επικράτησαν με 11-25 σε 18΄’ 11-25 σε 18’ και 15-25 σε 21’ και σφράγισαν την πρόκρισή τους. Ο Άρης Π. όσο μπορούσε ακολουθούσε στο σκορ.

ΆΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ (Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ): Μ. Κουππή, Kadyrova, Πέτρου, Δημητροπούλου, Khovalkina, Χατζηχριστοδούλου – Λίμπερο: Ρ. Κουππή, Χριστοφή – Αλλαγές: M. Xατζηχριστοδούλου.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Λάμπρου, Lezhenkina, Enneking, Ιορδάνους, Lavruk, Stalzer – Λίμπερο: Δαϋίδ, Ζακχαίου – Αλλαγές: Xατζηκωνστάντα, Στυλιανού, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Φώτη, Χατζηκωνστάντα, Κωνσταντοπούλου.

Διαιτητές: Κυριάκος Κογιώνης – Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ