Βασικός ο Τσιμίκας για τη Λίβερπουλ, με Καντέ στον άξονα η Τσέλσι

Δημοσιεύθηκε 4.4.2023
Βασικός ο Τσιμίκας για τη Λίβερπουλ, με Καντέ στον άξονα η Τσέλσι
Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ και λίγο πριν από την έναρξη του ματς έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Βασικός ο Τσιμίκας για τους "Reds",

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρατάσσει τη Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με την Τσέλσι για την εξ αναβολής αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής της Premier League. Εκτός αποστολής έμεινε ο Φαν Ντάικ για τους "reds", ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Τζόουνς.

Από την άλλη πλευρά ο υπηρεσιακός Μπρούνο Σάλτορ έκανε δύο αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του Γκρέιχαμ Πότερ στους μπλε, με τους Ενγκολό Καντέ και Γουέσλι Φοφανά να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Τσέλσι: Κέπα, Φοφανά, Κουλιμπαλί. Κουκουρέγια, Τζέιμς, Φερνάντες, Καντέ, Τσίλγουελ, Χάβερτς, Κόβασιτς, Φέλιξ.

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Κονατέ, Μάτιπ, Τσιμίκας, Τζόουνς, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Νούνιες, Ζότα, Φιρμίνο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ