Ο Κβιλιτάια το κάνει μόνο στα ντέρμπι!

Δημοσιεύθηκε 4.4.2023
Ο Κβιλιτάια το κάνει μόνο στα ντέρμπι!

Έφερε μόνος του... τούμπα το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, πριν οι Λαρνακείς ισοφαρίσουν στο φινάλε.

Στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο του ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα» ο Γεωργιανός επιθετικός πήρε το... όπλο του και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα σκόραρε δύο γκολ σε έναν αγώνα, φτάνοντας τα έξι (εννέα με το κύπελλο).

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ο Κβιλιτάια έριξε... δίμπαλο με τα γαλαζοκίτρινα και όλα ήρθαν σε αγώνες ντέρμπι!

Πριν από το χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ ο 29χρονος φορ σκόραρε δις σε άλλα τρία ματς, του περσινού πρωταθλήματος (2021/22). Για πρώτη φορά το έπραξε στη νίκη επί της ΑΕΛ την 9η αγωνιστική με 3-0 (6/11/21), επανέλαβε τον εαυτό του και στον β' γύρο απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού την 20ή αγωνιστική (3-2 στις 2/2/21) κι ακολούθησαν τα δύο του γκολ στο ντέρμπι με την Ομόνοια (4-2) την 22η αγωνιστική (25/2/22).

Ο Κβιλιτάια σκόραρε δύο γκολ και στο φετινό 4-2 επί του Άρη για το κύπελλο κι όπως γίνεται αντιληπτό είναι πιο αποτελεσματικός στα... μεγάλα παιχνίδια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ