Υπογραφές και... στήσιμο

Δημοσιεύθηκε 22.3.2023
Υπογραφές και... στήσιμο
Θα είναι έκπληξη αν δεν υπάρχει συμφωνία Πουρσαϊτίδη - Παπαϊωάννου

Αν και συνηθίζεται να λέγεται πως εάν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, είναι αλήθεια πως θα αποτελέσει έκπληξη εάν δεν ανανεωθεί η συνεργασία της Νέας Σαλαμίνας με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη και τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου.

Ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση εξέφρασε πολύ μεγάλη αισιοδοξία, έχοντας πάρει τα σχετικά μηνύματα από τους δύο άνδρες. Εντός των προσεχών ημερών εκτιμάται ότι οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας, κι εφόσον οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν και πέσουν οι υπογραφές, θα ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Σημειώνεται πως τα συμβόλαια των πλείστων παικτών «πρώτης γραμμής» λήγουν, επομένως είναι μπόλικη η δουλειά που χρειάζεται να γίνει για τις ανανεώσεις, κεφάλαιο με το οποίο θα «ανοίξει» ο προγραμματισμός.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ