Καθυστερεί να ξεκινήσει λόγω απρόοπτου το ΑΕΛ-Ολυμπιακός

Δημοσιεύθηκε 13.3.2023
Καθυστερεί να ξεκινήσει λόγω απρόοπτου το ΑΕΛ-Ολυμπιακός

Καθυστέρηση 15 λεπτών αποφασίστηκε στην έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ολυμπιακό στο στάδιο «Alphamega» για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Λόγος, είναι απρόοπτο που σημειώθηκε με το αυτοκίνητο το οποίο μεταφέρει τον ρουχισμό και εξοπλισμό του Ολυμπιακού, το οποίο καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο.

Όπως αποφασίστηκε ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:15 αντί στις 18:00.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ