Πήρε το ντέρμπι και την κορυφή ο Οθέλλος, ανοίγει σαμπάνιες ανόδου

Δημοσιεύθηκε 10.3.2023
Πήρε το ντέρμπι και την κορυφή ο Οθέλλος, ανοίγει σαμπάνιες ανόδου

Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΖ στο ντέρμπι κορυφής της Β' Κατηγορίας πήρε ο Οθέλλος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 για την 9η αγωνιστική του ομίλου ανόδου, προσπέρασε την αντίπαλό του ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση και «αγκάλιασε» την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Όλα συνέβησαν σε ένα επτάλεπτο στην έναρξη της επανάληψης όταν αρχικά η ομάδα της Αθηαίνου προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Λιμπόμπε στο 52' και Σούτο στο 53'. Ο Χατζηβασίλης μείωσε στο 57' για τους φιλοξενούμενους όμως δύο λεπτά αργότερα ο Πάντα διαμόρφωσε το 3-1 για τον Οθέλλο (59').

Ο Οθέλλος, ο οποίος επανήλθε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, έφτασε τους 47 βαθμούς, επέστρεψε στην κορυφή ξεπερνώντας κατά δύο βαθμούς την ΑΕΖ, ενώ (έστω και με παιχνίδι περισσότερο) βρέθηκε στο +9 από την τέταρτη θέση και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε, όλα δείχνουν ότι δεν χάνει την άνοδο.

Η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο με δύο αγώνες και ολοκληρώνεται με άλλον έναν την Κυριακή.

Η 9η αγωνιστική

Παρασκευή 10/3

Οθέλλος Αθηαίνου - ΑΕΖ Ζακακίου 3-1

Σάββατο 11/3

15:30 Εθνικός Άχνας - Ομόνοια Αραδίππου

15:30 Πέγεια 2014 - ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου

Κυριακή 12/3

15:30 Αχυρώνας Ονήσιλος - Ομόνοια 29ης Μαΐου

Η βαθμολογία:

1. Οθέλλος Αθηαίνου 47 (+1 αγώνα)

2. ΑΕΖ Ζακακίου 45 (+1 αγώνα)

3. Εθνικός Άχνας 39

4. Πέγεια 2014 38

5. Αχυρώνας Ονήσιλος 38

6. Ομόνοια 29ης Μαΐου 37

7. Ομόνοια Αραδίππου 30

8. ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου 26

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ