Λίβερπουλ: Δεν ανανεώνει και αποχωρεί ως ελεύθερος ο Φιρμίνο το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 3.3.2023
Λίβερπουλ: Δεν ανανεώνει και αποχωρεί ως ελεύθερος ο Φιρμίνο το καλοκαίρι
Παρελθόν από την Λίβερπουλ μετά από οκτώ χρόνια αναμένεται να αποτελέσει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο που όπως όλα δείχνουν, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να είναι η αποχώρηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο από την Λίβερπουλ, έπειτα από οχτώ χρόνια παρουσίας στο Άνφιλντ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sport Γερμανίας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους reds που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και θα μείνει ελεύθερος για να αποφασίσει την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τη φετινή σεζόν με την έλευση του Νούνιες και την παρουσία των Σαλάχ και Ζότα, ο χρόνος συμμετοχής του 31χρονου έχει μειωθεί αισθητά και ήταν γνωστό πως οι πιθανότητες παραμονής του Φιρμίνο ήταν απειροελάχιστες. Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρεται η συζήτηση του Βραζιλιάνου με τον Γιούργκεν Κλοπ, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με την σχέση των δυο πλευρών να παραμένει εξαιρετικη.

Να σημειωθεί, ότι τα τελευταία 24ωρα έχουν συνδέσει το όνομα του Φιρμίνο με τις Ντόρτμουντ και Γαλατασαράι που βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού για το προσεχές καλοκαίρι.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Φιρμίνο έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 1,463 συνολικά λεπτά συμμετοχής.

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος άσος είχε αποκτηθεί από τη Χόφενχαϊμ το καλοκαίρι του 2015 με τη Λίβερπουλ να δαπανει 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Έκτοτε ο Φιρμίνο μετράει 107 τέρματα και 78 ασίστ σε 352 επίσημα παιχνίδια με την αγγλική ομάδα και είναι ο πρώτος Βραζιλιάνος σκόρερ έως σήμερα στην Premier League με 78 γκολ.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ