O Bιγιαφάνες και τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 22.2.2023
O Bιγιαφάνες και τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί ακόμα να ασχολείται με τα διαιτητικά λάθη και η διοίκηση να αποσύρει την εμπιστοσύνη της προς την κυπριακή διαιτησία και την ΚΟΠ, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, που το παίζει πλέον σε δυο ταμπλό, συνεχίζονται. Έτσι, στον Αρχάγγελο οι παίκτες προετοιμάζονται σκληρά προκειμένου να είναι έτοιμοι για τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με την Ομόνοια, σε πρωτάθλημα (Σάββατο) και κύπελλο (Τετάρτη). Σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Δόξας αναμένεται ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την ομάδα πολύ πιο αποδοτική στο σκοράρισμα, κάτι που στοίχισε πολύ στον αγώνα με τη Δόξα.

Διεκδικεί ο Βιγιαφάνες

Παίκτης - κλειδί για τoν ΑΠΟΕΛ, πριν από τον τραυματισμό του, ήταν ο Βιγιαφάνες. Στο διάστημα που αγωνίστηκε εναντίον της Δόξας έδειξε 100% έτοιμος. Πώς, όμως, θα χωρέσει στην ενδεκάδα από τη στιγμή που Μιλόγεβιτς φαίνεται να εμπιστεύεται απόλυτα τον Μπεν; Ίσως μείνει εκτός ο Ντάλσιο, όμως κι αυτός δείχνει να είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Σέρβου προπονητή…

Πιθανή ενδεκάδα

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Μπέλετς και στα δύο άκρα θα παίξουν οι Γουίλερ - Τσεμπάκ. Ο Σούσιτς ακόμα δεν είναι έτοιμος, ενώ ο Φεράρι μάλλον θα μείνει στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει και η επιλογή του Καρώ, ο οποίος θα διεκδικήσει τη θέση του Ντβάλι δίπλα στον Κρέσπο. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Σαρφό, Κονσταντίνοφ και Μπεν. Ο Μαρκίνιος, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει αριστερά, ενώ δεξιά θα έχουμε έναν από τους Ντάλσιο, Βιγιαφάνες. Ο Μακέντα παραμένει σε θέση φορ καθώς ο Κβιλιτάια είναι δύσκολο να είναι έτοιμος.

* Τα εισιτήρια για τη νότια κερκίδα κυκλοφόρησαν, αλλά όχι για πολύ, καθώς αναμένεται να εξαντληθούν μέσα στην ημέρα.

* Η ομάδα Νέων κέρδισε εκτός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακας με 3-0 (26΄ Βαλιαντής, 54΄ πέν. Γεωργίου, 58΄ Αναγνώστου) και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 48 βαθμούς έναντι 45 της Πάφου και 41 της ΑΕΚ.

Δημήτρης Δημητρίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ