Αυγουστή με διοίκηση του ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 15.2.2023
Αυγουστή με διοίκηση του ΑΠΟΕΛ

Πέραν από τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα είπε και με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή πριν από την έναρξη του «αιώνιου» ντέρμπι.

Ο προπονητής της Ομόνοιας χαιρετήθηκε με τους Πρόδρομο Πετρίδη και Νίκο Κουγιάλη ενώ σε άλλη φωτογραφία τον βλέπουμε με τον εκπρόσωπο Τύπου της πρώην του ομάδας, Νεκτάριο Πετεβίνο.

4457193657173385 image

4457193227906937 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ