ΑΕΚ: Ψάχνει τους αντικαταστάτες

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 15.2.2023
ΑΕΚ: Ψάχνει τους αντικαταστάτες
Σημαντικές οι απουσίες των Γκιούρτσο και Άλτμαν ενόψει Ντνίπρο

Χωρίς δύο βασικούς της ποδοσφαιριστές θα κατέλθει στον αυριανό (16/2, 22:00) αγώνα με την ουκρανική Ντνίπρο η ΑΕΚ. Οι Άνταμ Γκιούρτσο και Όμρι Άλτμαν συνεχίζουν τη θεραπευτική τους αγωγή και ως εκ τούτου τέθηκαν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας για τον πρώτο αγώνα της ομάδας της Λάρνακας στη φάση των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Πρόκειται για δύο κομβικούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή των κιτρινοπράσινων, με τον προπονητή Χοσέ Λουίς Όλτρα να καλείται να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, ώστε να μην φανούν (και να μην στοιχίσουν) οι απουσίες αυτές.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν τις τελευταίες μέρες οι Πίριτς και Γιάκολιτς, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι και το πιο πιθανόν είναι πως αμφότεροι θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα των κιτρινοπράσινων. Σημειώνεται ότι χθες δεν προπονήθηκε ο Γκρόμοφ λόγω ενός μικροπροβλήματος που αποκόμισε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ακρίτα. Έτσι κι αλλιώς, όμως, ο Ουκρανός άσος δεν υπολογίζεται για την αυριανή αναμέτρηση με την Ντνίπρο, διότι δεν έχει δηλωθεί στη σχετική λίστα της ΑΕΚ για τα δύο παιχνίδια με τους Ουκρανούς.

Καμία σχέση με τότε

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, επισήμανε ότι η Ντνίπρο που θα παραταχθεί αύριο βράδυ στο «Αρένα» δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που απέκλεισε η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι στα πλαίσια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Είναι πιο έτοιμη ομάδα σε όλους τους τομείς. Όταν παίξαμε μαζί τους το καλοκαίρι, προέρχονταν από απραξία εννέα μηνών.

Και τότε, όμως, ήταν μια πολύ καλή ομάδα και θυμάμαι πως ο Πίριτς έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Το είδαμε αργότερα όταν αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα», ανέφερε αρχικά ο Δημητρίου, κι ακολούθως πρόσθεσε: «Και τώρα η Ντνίπρο προέρχεται από απραξία λόγω της χειμερινή διακοπής του ουκρανικού πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι το ίδιο. Έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές Ιανουαρίου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Την Πέμπτη πρέπει να κάνουμε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι για να βάλουμε τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού στη Σλοβακία».

Το πρόγραμμα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον αυριανό σημαντικό αγώνα με την Ντνίπρο που θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ. Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χοσέ Λουίς Όλτρα, κατά την οποία θα μιλήσει κι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λάρνακας, θα γίνει σήμερα στις 12μ.μ. στην αίθουσα διασκέψεων του «AEK Αρένα». Θα προηγηθεί στις 9:30π.μ. η προπόνηση της ομάδας στο βοηθητικό της γήπεδο. Η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της Ντνίπρο, Ολεκσάντρ Κούτσερ, θα είναι στις 7.30μ.μ. Μισή ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση της ουκρανικής ομάδας στο «Αρένα».

  • Το γεγονός ότι ο αγώνας διεξάγεται τόσο αργά, αποτρέπει την πιθανότητα να υπάρξει sold out σ’ όλες τις εξέδρες. Παρατηρείται, όμως, μεγάλη ζήτηση εκ μέρους των φίλων της ΑΕΚ για το ταξίδι στη Σλοβακία ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας (23/2, 19:45) ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κόσιτσε.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ