Οπαδός της Φενέρμπαχτσε ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 119 ώρες στα ερείπια

Δημοσιεύθηκε 11.2.2023
Οπαδός της Φενέρμπαχτσε ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 119 ώρες στα ερείπια

Αχτίδα φωτός μέσα στην ανείπωτη θλίψη ζει η Τουρκία, με έναν 16χρονο να ανασύρεται ζωντανός από τα ερείπια 119 ώρες μετά το χτύπημα του σεισμού.

Ο Καμιλτζάν Αγκντάς περί ου ο λόγος, κατάφερε να επιβιώσει και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η ιατρική φροντίδα, δίνοντας ένα χαρμόσυνο νέο μέσα στους χιλιάδες θανάτους που προκάλεσε ο εγκέλαδος.

Μάλιστα, ο 16χρονος ήταν φίλαθλος της Φενέρμπαχτσε και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sabah» που συνομίλησε μαζί του, πήγε για ύπνο με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, περιμένοντας την αναμέτρηση της Φενέρ του που ήταν προγραμματισμένη την επόμενη μέρα.

Η τουρκική ομάδα δεν μπορούσε να μην σχολιάσει βλέποντας τη φωτογραφία που διέρρευσε και έστειλε το μήνυμά της στο νεαρό αγόρι μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media:

«Απόψε, στην 119η ώρα, πιστεύουμε στα θαύματα ξανά! Έχουμε πολλά ακόμα παιχνίδια στη σεζόν, σε περιμένουμε Καμιλτζάν»

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ