Μακρίδης: «Μας προβληματίζουν τα λάθη»

Δημοσιεύθηκε 3.2.2023
Μακρίδης: «Μας προβληματίζουν τα λάθη»

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου του Απόλλωνα, έπειτα από την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε κυρίως στα λάθη της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε καλά, δεν τελειώσαμε όπως θα θέλαμε ως ομάδα τη διαδικασία. Στο πρώτο μέρος ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος, άξιζε ένα τέρμα, όμως κλείσαμε εμείς το ημίχρονο μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, όμως ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας στην άμυνα. Καλούμαστε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι, ας μηδενίσουμε τα λάθη μας επιτέλους. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και αυτό θα κάνουμε ως σύνολο, έχει «δρόμο» το πρωτάθλημα».

Για τα λάθη: «Τα λάθη μας προβληματίζουν. Είναι θέμα ψυχολογίας μερικές φορές. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το πέναλτι, καλούμαστε να βρούμε τον τρόπο μέσα από τη δουλειά και τη συνοχή της ομάδας».

Για την έλλειψη του Ρομπέρζ: «Ο Ρομπέρζ μας δίνει πολλά πράγματα, όμως διαθέτουμε μονάδες που μπορούν να τον αναπληρώσουν».

Για το εύκολο τέρμα: «Έχουμε παίκτες ικανούς, όμως μερικές φορές είναι και ζήτημα αυτοπεποίθησης».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ