Σατσιάς: «Δύσκολο να το λέμε κάθε φορά - Δεν είναι το πιο εύκολο να βάλεις γκολ...»

Δημοσιεύθηκε 23.1.2023
Σατσιάς: «Δύσκολο να το λέμε κάθε φορά - Δεν είναι το πιο εύκολο να βάλεις γκολ...»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Μαρίνος Σατσιάς μετά την εκτός έδρας ήττα των βυσσινί από την Ανόρθωση με 1-0.

Αναλυτικά...

«Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για τη νίκη. Είναι λίγο δύσκολο κάθε φορά να λέμε πως παίξαμε καλά και δεν πήραμε βαθμούς. Είχαμε από ένα ημίχρονο, η Ανόρθωση μπήκε πολύ καλά και δυνατά, έχασε καλές ευκαιρίες, προηγήθηκε, είχαμε κι εμείς κάποιες φάσεις να ισοφαρίσουμε, στην επανάληψη είχαμε κάποιες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, δεν έχω παράπονο, τα παιδιά που μπήκαν έδωσαν ώθηση στην ομάδα για να ισοφαρίσει. Τα τελευταία λεπτά ανοίξαμε πολύ, ήταν ρώσικη ρουλέτα, ρισκάραμε πολύ, δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας και μας στήριξε, βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βάλεις γκολ από ό,τι φαίνεται. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε, βρήκαμε και έναν τερματοφύλακα με 2-3 αποκρούσεις καθοριστικές, αν δεν βρίσκαμε στόχο θα έλεγα πως ήμασταν άστοχοι αλλά το να μην σκοράρουμε, εντάξει, δεν είναι εύκολο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γενικά με μεγάλες ομάδες να σκοράρεις, το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι προσπαθούμε να παίξουμε, να δημιουργήσουμε. Θα ενισχυθούμε, προσπαθούμε να βρούμε έτοιμους παίκτες, δεν είναι εύκολο, δυστυχώς κάποιοι δεν θα έρθουν, κάποιοι θα έρθουν... υπάρχει ένας αναβρασμός σε όλη την κατάσταση αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα ενισχυθούμε με τους παίκτες που θέλουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ