Η μία για σωτηρία, η άλλη για το όνειρο

Δημοσιεύθηκε 16.1.2023
Η μία για σωτηρία, η άλλη για το όνειρο
Αμφίρροπη μάχη στην Περιστερώνα για δύο ομάδες με... διαφορετικές σεζόν

Δόξα και Νέα Σαλαμίνα μετά τις υποχρεώσεις που είχαν μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, τις οποίες αμφότερες ολοκλήρωσαν με επιτυχία παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8», ετοιμάζονται για τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η κάθε ομάδα βέβαια έχει τους δικούς της λόγους για να κυνηγήσει τη νίκη στην Περιστερώνα. Από τη μία πλευρά η Δόξα η οποία ουσιαστικά… καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 12, με το τρίποντο μπορεί να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό και να πάρει «ανάσα». Όσον αφορά τη Νέα Σαλαμίνα, φέτος έχει εντυπωσιάσει τους πάντες και συνεχίζει να ελπίζει σε πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Είναι σίγουρα ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες όσον αφορά τη συνέχεια της σεζόν, και αναμένεται να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ