Ίντερ-Νάπολι, Μίλαν-Ρόμα και ΑΕΛ-Απόλλων σε μια βδομάδα!

Δημοσιεύθηκε 10.1.2023
Ίντερ-Νάπολι, Μίλαν-Ρόμα και ΑΕΛ-Απόλλων σε μια βδομάδα!

Τρίτο ντέρμπι σε διάστημα μιας εβδομάδας υπό τρίτη διαφορετική ιδιότητα για τον Τζιανλούκα Αουρελιάνο, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΟΠ να σφυρίξει το αυριανό (11/1) νοκ-άουτ ντέρμπι για τη φάση των 16 του κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Ο 42χρονος Ιταλός διαιτητής έρχεται... ζεστός από ντέρμπι, καθώς είχε δώσει το παρών του σε δύο μεγάλα παιχνίδια της Serie A τις προηγούμενες μέρες.

Ο Αουρελιάνο στις 4 Ιανουαρίου ήταν AVAR (βοηθός VARίστα) στο ντέρμπι κορυφής Ιντερ-Νάπολι (1-0) ενώ την περασμένη Κυριακή (8/1) ήταν τέταρτος διαιτητής στο Μίλαν Ρόμα (2-2).

Τελευταίο του παιχνίδι ως πρώτος διαιτητής ήταν το Λέτσε-Αταλάντα στις 9 Νοεμβρίου (ακολούθησε η διακοπή ελέω Μουντιάλ).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ