Η φωτογραφία που αποτυπώνει την κατάσταση

Δημοσιεύθηκε 5.1.2023
Η φωτογραφία που αποτυπώνει την κατάσταση

Μία φωτογραφία που τα λέει όλα για την Ανόρθωση.

Άλλοι τρίβουν τα μάτια τους και άλλοι δεν σηκώνουν κεφάλι μετά την ήττα από τον Ακρίτα, η οποία είναι η τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς.

Και η αλήθεια είναι πως η «Κυρία» είναι για λύπηση φέτος και αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς βρίσκεται στη 10η θέση.

Το θέμα δεν είναι ότι δεν κερδίζει. Το θέμα είναι πως δεν κάνει ούτε τα βασικά για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Και υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια είναι πάρα πολλοί.

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ