Ουάρντα: «Κάποιοι στην Ανόρθωση δεν με ήθελαν...»

Δημοσιεύθηκε 31.12.2022
Ουάρντα: «Κάποιοι στην Ανόρθωση δεν με ήθελαν...»

Ανάρτηση από Αμρ Ουάρντα μετά το «διαζύγιο» με Ανόρθωση. Ο Αιγύπτιος αποχαιρετά την «Κυρία» μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας σε αυτήν και δηλώνει ότι κάποιες καταστάσεις αλλά και ασέβεια δεν τον άφησαν να συνεχίσει στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ανόρθωση και στους οπαδούς της για την στήριξη και αγάπη που μου έδειξαν καθόλη την παραμονή μου στον σύλλογο. Δυστυχώς, κάποιες καταστάσεις μέσα στην ομάδα δεν με άφησαν να συνεχίσω να παίζω στην Ανόρθωση γιατί δεν με ήθελαν και δεν με σέβονταν. Αυτό όμως δεν αλλάζει το ότι εκτιμώ τους οπαδούς της Ανόρθωσης και γι' αυτό θέλω να πω ξανά ευχαριστώ. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και καλή επιτυχία στην Ανόρθωση».

4417511235851526 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ