Οι Βραζιλιάνοι οδηγούν την κούρσα που έχει πλέον... φαβορί!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημοσιεύθηκε 26.12.2022
Οι Βραζιλιάνοι οδηγούν την κούρσα που έχει πλέον... φαβορί!

Η μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος μετά από 16 αγωνιστικές, αν και νωρίς δείχνει να...ξεκαθαρίζει.

Ο Ζάιρο, όντας ο μπροστάρης της Πάφου είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει το βραβείο με 12 γκολ, μετά τα δύο που πέτυχε απέναντι στον συμπολίτη Ακρίτα. Ακολουθεί το... χάος καθώς στην 2η και 3η θέση βρίσκονται δύο συμπατριώτες του έχοντας τα μισά γκολ από τον φορ της Πάφου.

Συγκεκριμένα έχουμε δύο ποδοσφαιριστές των «αιωνίων», τον Μαρκίνιος του ΑΠΟΕΛ και Μπρούνο της Ομόνοιας οι οποίοι έχουν σκοράρει έξι γκολ στον φετινό «μαραθώνιο» μέχρι στιγμής. Στην συνέχεια έχουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές με πέντε γκολ, ο Βαλακάρι της Πάφου, ο Άλτμαν της ΑΕΚ και οι Κακόριν, Μπένγκτσον του Άρη έχουν πετύχει πέντε τέρματα εκατέρωθεν.

Πιο κάτω, έχουμε εφτά ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέτυχαν τέσσερα τέρματα (Κακουλλής, Γκιούρτσκο, Νινγκά, Ράφα Λόπες, Πίττας, Σεμέδο, Τρισκόφσκι).

Προφανώς και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά το... «άλογο» που οδηγεί αυτή την κούρσα έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα και παρά το διάστημα απουσίας του λόγω τραυματισμού, προπορεύεται με ευκολία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ