Ομόνοια: Απλώς δεν έχει επιλογή

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 22.12.2022
Ομόνοια: Απλώς δεν έχει επιλογή

Η τραγική παρουσία της Ομόνοιας μακριά από το ΓΣΠ, όπου πήρε μόλις τέσσερις από τους 24 διαθέσιμους βαθμούς, την αναγκάζει μέσα στην έδρα της να κερδίζει πάση θυσία, μπας και καλύψει το χαμένο έδαφος. Έτσι θα προσπαθήσει να πράξει απόψε (19:00) απέναντι στον Απόλλωνα, ώστε να μην περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση όσον αφορά τη συμμετοχή της στην πρώτη εξάδα.

Άλλωστε, αν καταφέρει να μπει σε αυτό το γκρουπ, σκοπός είναι να κυνηγήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι απλά για να είναι κομπάρσος. Στο ΓΣΠ, η Ομόνοια μετρά μόλις μία ήττα (από Νέα Σαλαμίνα) και παρουσιάζεται μία καλή ευκαιρία, τόσο στην ομάδα όσο και στον προπονητή της, Γιανίκ Φερέρα, να δώσουν μία μορφή «απάντησης». Ότι δηλαδή οι δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες. Η επάνοδος του Μπέζους από τιμωρία, αλλά και των Ντίσκερουντ (ίωση) και Κασάμα (τραυματίας), δίνουν περισσότερες επιλογές στον Γιανίκ Φερέρα.

Εντούτοις όμως, δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το αρχικό σχήμα, μιας και ο Βέλγος τεχνικός κάθε φορά εκπλήσσει με τις επιλογές του. Επίσης, η παρουσία κάποιων παικτών που είναι πίσω σε απόδοση τον βάζουν σε σκέψεις, όπως οι Λέτσιακς και Μπρούνο Φελίπε. Δεδομένα εκτός είναι οι μόνιμα τραυματίες Φαμπιάνο και Ζαχαρίου, όπως και οι Παπουλής και Μάθιους. Δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε στην ενδεκάδα τους Κίτσο, Παναγιώτου και Κακουλλή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ