Γαλλία: Δεν θα καλέσει αντικαταστάτη του Μπενζεμά ο Ντεσάν

Δημοσιεύθηκε 20.11.2022
Γαλλία: Δεν θα καλέσει αντικαταστάτη του Μπενζεμά ο Ντεσάν
Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Ντιντιέ Ντεσάν να επιβεβαιώνει πως δεν θα καλέσει κάποιον ποδοσφαιριστή για να τον αντικαταστήσει.

Χωρίς τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, θα πορευθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ η εθνική Γαλλίας, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια της χθεσινής (19/11) προπόνησης.

Όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάν, δεν θα αντικαταστήσει τον 34χρονο, κάτι που σημαίνει πως η Γαλλία θα παραμείνει με 25 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες η Γαλλία έχασε με τραυματισμό και τον επιθετικό της Λειψίας, Κριστοφέρ Ενκουνκού, καλώντας στη θέση του τον Κολό Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ