Θέλουν να κτίσουν στην εμφάνιση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 19.11.2022
Θέλουν να κτίσουν στην εμφάνιση

Ο Μαρίνος Σατσιάς θέλει να κτίσει πάνω στην καλή εμφάνιση με την Καρμιώτισσα, αλλά στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ακρίτα θέλει αποτέλεσμα, θέλει ουσία, θέλει νίκη και όχι εντυπώσεις.

Ο Κύπριος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του προς τους ποδοσφαιριστές του για την πολύ καλή εμφάνιση με την Καρμιώτισσα όπως τη χαρακτήρισε και τους έδωσε συγχαρητήρια παρά το ότι η ομάδα δεν κέρδισε.

Μάλιστα τους τόνισε πως θα πρέπει να κτίσουν πάνω σε αυτή την εμφάνιση και στα επόμενα παιχνίδια να κυνηγήσουν και την ουσία. Με την Καρμιώτισσα παρά τις εντός έδρας απώλειες, εντούτοις η ισοπαλία πανηγυρίστηκε σαν νίκη λόγο της πολύ καλής εμφάνισης.

Όμως όπως επισήμανε ο Μαρίνος Σατσιάς στους παίκτες του, με τον Ακρίτα που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι: «Θέλουμε το αποτέλεσμα».

Ο προπονητής των βυσσινί γνωρίζει ότι η αποστολή στην Πάφο για το παιχνίδι με τον Ακρίτα δεν θα είναι εύκολη και προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του για να φύγει με το διπλό από το «Στέλιος Κυριακίδης». Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Ακρίτα οι τραυματίες Μιχαΐλοβιτς και Κοσμάς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ