Φούντωσε η μάχη και όλα ανοικτά στη Β΄ Κατηγορία

Δημοσιεύθηκε 15.11.2022
Φούντωσε η μάχη και όλα ανοικτά στη Β΄ Κατηγορία

Με εννέα στροφές να έχουν παρέλθει, το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας μπαίνει στην τελική ευθεία για την α΄ φάση. Συγκεκριμένα, μετά τη 15η αγωνιστική, οι οκτώ πρώτες ομάδες θα μπουν στο γκρουπ του τίτλου όπου θα παίξουν άλλες 14 αγωνιστικές για να μάθουμε τις τρεις ομάδες που θα ανεβούν και οι υπόλοιπες οκτώ θα παλέψουν για την αποφυγή των τριών θέσεων του υποβιβασμού.

Η ευχάριστη έκπληξη είναι η Ομόνοια Αραδίππου, όμως σε αυτή την κατηγορία μπαίνει και η ΜΕΑΠ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις και έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων που «φλερτάρουν» με την οκτάδα.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εθνικής και θα αρχίσει ξανά στις 25 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Εθνικός Άχνας - Αναγέννηση

ΠΑΕΕΚ - Αγία Νάπα

ΑΕΖ - ΜΕΑΠ

Ερμής - Ομόνοια 29Μ

Οθέλλος - Αλκή Ορόκλινη

Ξυλοτύμπου - Ομόνοια Αραδίππου

Πέγεια - Ολυμπιάς Λυμπιών

Αχυρώνας/Ονήσιλος – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

4377439974289645 266

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ