Ανανέωσε με Παναγή η Ομόνοια!

Δημοσιεύθηκε 14.11.2022
Ανανέωσε με Παναγή η Ομόνοια!

Η Ομόνοια ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παναγή.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας έβαλε υπογραφή και θα παραμείνει πράσινος μέχτι το 2026.

Η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Παναγή για ανανέωση της μεταξύ μας συνεργασίας μέχρι το 2026.

Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το 2014 και είναι ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής του ρόστερ μας. Στέφθηκε πρωταθλητής, κατέκτησε κύπελλο και Σούπερ καπ ενώ κατέγραψε μέχρι στιγμής 86 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της πατρίδας μας, έχοντας 25 συμμετοχές.

Συγχαίρουμε τον Κωνσταντίνο για την ανανέωση του συμβολαίου του και του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ