Η ατάκα Σπιλέφσκι που δείχνει ξεκάθαρα... πρωτάθλημα

Δημοσιεύθηκε 11.11.2022
Η ατάκα Σπιλέφσκι που δείχνει ξεκάθαρα... πρωτάθλημα

Οι άνθρωποι του Άρη αποφεύγουν στις δηλώσεις τους να μιλήσουν για πρωτάθλημα όμως ο προπονητής της ομάδας με μια κουβέντα του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (3-1) έδειξε πως στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην αρχή των δηλώσεών του ο Αλεξέι Σπιλέφσκι χαρακτήρισε σημαντικό το τρίποντο της ομάδας του λόγω του ότι η Πάφος είχε νικήσει το δικό της παιχνίδι και είχε πάει στο +7.

«Ήταν σημαντικοί τρεις βαθμοί, η Πάφος νίκησε κι, ήταν στο +7 άρα χρειαζόμασταν τη νίκη» είπε ο Λευκορώσος ο οποίος δείχνει να «καίγεται» περισσότερο για τη διαφορά από την κορυφή παρά τη διαφορά του Άρη από τις πιο κάτω ομάδες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ