Τζέφερσον για τους Λέικερς: «Η σεζόν τους έχει σχεδόν τελειώσει»

Δημοσιεύθηκε 11.11.2022
Τζέφερσον για τους Λέικερς: «Η σεζόν τους έχει σχεδόν τελειώσει»
Ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον δεν πιστεύει πως οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να επιστρέψουν στα playoffs.

Λακωνικός και δίκαιος ήταν ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή ΝΒΑ Today για το πως βλέπει να καταλήγει η σεζόν των Λέικερς.

«Ρεαλιστικά μιλώντας, είναι δέκα παιχνίδια μακριά από το τέλος και αυτής της σεζόν, και το λέω αυτό με σεβασμό. Ειδικά χωρίς την βοήθεια του ΛεΜπρόν ο οποίος σιγά σιγά δείχνει ότι είναι άνθρωπος και οι δυνάμεις του αρχίζουν να μειώνονται», δήλωσε ο βετεράνος φόργουορντ και νυν αναλυτής του ESPN.

Τα σχόλια του Τζέφερσον είναι δίκαια, αφού οι «λιμνάνθρωποι» έχουν ξεκινήσει την σεζόν με ρεκόρ 2-9 και με τον τρόπο παιχνιδιού τους δεν φαίνεται να υπάρχει «φως στο τούνελ». Έχουν έναν αδύναμο πάγκο, άσχημα ποσοστά στα τρίποντα και τρεις αστέρες οι οποίοι όπως δείχνουν τα γεγονότα είναι στο «λυκόφως» της καριέρας τους. Πρέπει να πραγματοποιήσουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τους και γρήγορα μάλιστα.

Φημολογείται ότι εξετάζουν την περίπτωση του Μπράντλεϊ Μπιλ, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο μια τέτοια ανταλλαγή να πάρει σάρκα και οστά αφού ο Μπιλ έχει υπογράψει μια τεράστια επέκταση συμβολαίου η οποία φτάνει τα 251 εκατομμύρια δολάρια(!). Οι Λέικερς για να τον «χωρέσουν» στα βιβλία τους θα πρέπει να παραχωρήσουν στους Γουίζαρντς ή τον Άντονι Ντέιβις ή τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, τον οποίο οι «μάγοι» το καλοκαίρι του 2021 έστειλαν στο Λος Άντζελες.

Τέλος, οι Λέικερς δεν έχουν πολύ χρόνο για να σκεφτούν και να αναθεωρήσουν πράγματα, πρέπει να κινηθούν γρήγορα αλλιώς η ομάδα από την Καλιφόρνια θα χάσει την postseason για ακόμη μια χρονιά.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ