Αλάνθαστοι οι νέοι του ΑΠΟΕΛ και στέλνουν... μηνύματα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 10.11.2022
Αλάνθαστοι οι νέοι του ΑΠΟΕΛ και στέλνουν... μηνύματα

Το σημερινό μας ρεπορτάζ θα ξεκινήσει κάπως διαφορετικά. Δεν θα προτάξουμε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Θα ξεκινήσουμε με την ομάδα Νέων κάτω των 19, για την οποία πολύ λίγοι ενδιαφέρονται και ασχολούνται. Η ομάδα αυτή παρουσιάζει αξιοθαύμαστη πορεία καθώς οδηγεί αλάνθαστη την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες και με συντελεστή τερμάτων 17-4! Η επίδοση της αμυντικής γραμμής είναι η κορυφαία του πρωταθλήματος. Στην ομάδα του Γιώργου Κυπριανού υπάρχουν σπουδαία ταλέντα και το δείχνουν σε κάθε αγωνιστική. Μάλιστα, το προσεχές Σάββατο για την 9η αγωνιστική, η ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ θα «παρελάσει» από την τηλεόραση της Cablenet καθώς ο εκτός έδρας αγώνας της με την Ανόρθωση θα μεταδοθεί απευθείας στις 14:30. Πρώτος σκόρερ των Νέων του ΑΠΟΕΛ είναι ο 17χρονος Κωνσταντίνος Νύσσης, ο οποίος πέτυχε εφτά τέρματα, ενώ οι πιο... γνωστοί Σταύρος Γεωργίου και Ιωάννης Τσουτσούκη πέτυχαν από τέσσερα τέρματα.

Τσεμπάκ - Σούσιτς

Απόφαση που συζητήθηκε από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ πήρε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος επέλεξε Τσεμπάκ (συμπλήρωσε κάρτες) να αγωνιστεί στον κυριακάτικο αγώνα με τη Δόξα, αναμένοντας ότι ο τραυματίας Σούσιτς, λόγω και της διακοπής, θα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και θα είναι έτοιμος να παίξει κατά της Ομόνοιας. Έτσι κι αλλιώς ο Μιλόγεβιτς δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, καθώς για το παιχνίδι με τη Δόξα δεν υπήρχε άλλος δεξιός μπακ πλην του Τσεμπάκ. Βέβαια, μην παραξενευτείτε, αν μέχρι τον αγώνα με την Ομόνοια κάτι δεν πάει καλά με τον Σούσιτς, να δούμε στη θέση αυτή τον Δημήτρη Θεοδώρου!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ