Για την επιβεβαίωση απέναντι στην Ανόρθωση η Πάφος

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 10.11.2022
Για την επιβεβαίωση απέναντι στην Ανόρθωση η Πάφος

Δεν έχει να αποδείξει κάτι η Πάφος FC στην αποψινή (19:00) της μάχη με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Με οκτώ νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες, με 25 γκολ υπέρ και μόλις τρία κατά, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έστειλε μήνυμα με το πιο εμφατικό τρόπο πως και θέλει και μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος. Kαι ας μην μπήκε στο πρωτάθλημα με αυτόν τον τίτλο.

Η εικόνα της, και κυρίως τα αποτελέσματα, έχουν πείσει και τον πιο άπιστο. Φτάνει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Και απόψε καλείται να το πράξει σε ακόμη έναν αντίπαλο του λεγόμενου Big-6, έχοντας τρεις νίκες (ΑΕΚ, Ομόνοια, ΑΕΛ) και δύο ισοπαλίες (ΑΠΟΕΛ, Απόλλων) στα παιχνίδια με τις παραδοσιακούς μνηστήρες του τίτλου.

Ο κόσμος θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της και ελπίζει στο τέλος να φωνάξει και πάλι το «φέρτε το πρωτάθλημα μες το Παφιακό». Του άνοιξε η όρεξη και πλέον το επιζητά με μανία, όσο και αν από επίσημα χείλη αυτό δεν λέγεται. Υπολογίζεται ότι θα πλησιάσει τις 4,5 χιλιάδες, παρόλο που πρόκειται για εργάσιμη μέρα. Να σημειωθεί ότι σε πέντε ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης», η Πάφος δεν δέχθηκε κάποιο γκολ!

Η τεχνική ηγεσία έχει ένα πολύ καλό υλικό και οι όποιες απουσίες που υπάρχουν, καλύπτονται προς το παρόν και δεν φαίνονται. Όπως αυτή του Ζάιρο που θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Εκτός θα είναι και ο επίσης τραυματίας Ντράγκομιρ, ενώ λόγω καρτών δεν υπολογίζεται ο Κανέ που αποτελεί σημαντικό γρανάζι στον χώρο του κέντρου. Το θετικό είναι πως διαθέσιμος θα είναι ο Κβίντα, παίρνοντας έτσι θέση στο κέντρο της άμυνας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ