Κλείνει σύντομα ο κύκλος του Καταλά στον Απόλλωνα

Δημοσιεύθηκε 8.11.2022
Κλείνει σύντομα ο κύκλος του Καταλά στον Απόλλωνα

Στη διαδικασία για να βρει νέο προπονητή φαίνεται να μπαίνει η διοίκηση του Απόλλωνα, καθώς οι πληροφορίες μετά την συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου θέλουν τον Νταβίντ Καταλά να είναι κοντά στην έξοδο.

Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες ο Ισπανός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους γαλάζιους έπειτα από τρεις μήνες, καθώς είχε ανακοινωθεί στις 12 Αυγούστου σε αντικατάσταση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Η ισοπαλία με την Καρμιώτισσα και το γεγονός ότι η ομάδα της Λεμεσού έμεινε στο -10 από την κορυφή έφερε αντιδράσεις και, όπως γίνεται συνήθως, την πληρώνει ο προπονητής.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά κατά την αυριανή ημέρα, με τις σχετικές ανακοινώσεις του διαζυγίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ