«Σταθήκαμε καλά, όμως θα ήθελα να ήμασταν πιο ψύχραιμοι»

Δημοσιεύθηκε 7.11.2022
«Σταθήκαμε καλά, όμως θα ήθελα να ήμασταν πιο ψύχραιμοι»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο αμυντικό κομμάτι εμφανίστηκε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρήστος Χαραλάμπους, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα και τόνισε ότι περιμένει σιγά-σιγά να υπάρξει βελτίωση σε κάποιους τομείς.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την περσινή πρωταθλήτρια, μία καλή ομάδα με καλό προπονητή. Μπήκαμε καλά στον αγώνα, ο Απόλλωνας άσκησε πίεση αλλά σταθήκαμε πολύ καλά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο που αμυνθήκαμε.

Θα ήθελα όμως να ήμασταν πιο ψύχραιμοι όταν κερδίζαμε την μπάλα και ειδικά όσο περνούσε ο χρόνος και ρίσκαρε ο Απόλλωνας, να μπορούσαμε να βγούμε με περισσότερες προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι, κρατάμε τον ένα βαθμό και συγκεντρωνόμαστε στο Παραλίμνι το Σάββατο, με μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα».

«Σιγά -σιγά έχουμε πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε. Ένα από αυτά είναι η ταυτότητα και η προσωπικότητα της ομάδας, να μπορεί να αντέχει την πίεση. Να βάζουμε την μπάλα κάτω και να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις.Κάποιες φορές δεν είχαμε προσωπικότητα. Μερικές φορές κάναμε μακρινές μπαλιές, πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου».

«Στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι η βελτίωση και θα δούμε στο τέλος που θα έχουμε φτάσει».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ