Παράνοια στον Παναθηναϊκό, η ζήτηση για το ντέρμπι ξεπερνάει... και το ΟΑΚΑ

Δημοσιεύθηκε 31.10.2022
Παράνοια στον Παναθηναϊκό, η ζήτηση για το ντέρμπι ξεπερνάει... και το ΟΑΚΑ
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ζει και αναπνέει για κάθε παιχνίδι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η ζήτηση που υπάρχει για ένα εισιτήριο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι τόσο μεγάλη που δεν θα έφτανε ούτε το ΟΑΚΑ για να καλύψει τις ανάγκες των φίλων του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 10/10 και έχει «αναγκάσει» τους φίλους του συλλόγου να ζουν και να αναπνέουν για κάθε αναμέτρηση του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έγραψαν ιστορία, σχεδόν γεμίζοντας το Πανθεσσαλικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο και όπως είναι λογικό το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο αναμένεται να είναι sold out.

Το πέμπτο συνεχόμενο μετά από εκείνα στους αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Άρη.

Η παραπάνω εξέλιξη φυσικά δεν αποτελεί είδηση αλλά αυτό που πραγματικά έχει ενδιαφέρον είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν τα μαγικά χαρτάκια ενόψει του «αιωνίου» ντέρμπι.

Η ατάκα «ούτε το ΟΑΚΑ δεν φτάνει για τις ανάγκες των φιλάθλων» είναι εκείνη που ακούγεται συνεχώς στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν από τις αρχές της εβδομάδας να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο γήπεδο με εισιτήρια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν-και θα γίνουν ανάρπαστα- τις επόμενες ημέρες μέσω ίντερνετ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ