Τι χρειάζεται η Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική στη Μολδαβία

Δημοσιεύθηκε 28.10.2022
Τι χρειάζεται η Ομόνοια την τελευταία αγωνιστική στη Μολδαβία

Η ήττα της Ομόνοιας με 2-0 από τη Σοσιεδάδ στο ΓΣΠ περιόρισε σε ελάχιστες τις πιθανότητες των πρασίνων για την τρίτη θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί στα νοκ-άουτ του Conference League.

Οι πράσινοι, χάρη στην ήττα της Σέριφ από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ (3-0), εξακολουθούν να τρέφουν κάποιες ελπίδες, αλλά ψάχνουν ένα μικρό... θαύμα, στον εκτός έδρας αγώνα με τους Μολδαβούς, που θα διεξαχθεί την άλλη Πέμπτη (3/11, 19:45) στο Κισινάου.

Η Ομόνοια παρέμεινε στο -3 από τη Σέριφ (μηδέν έναντι τριών βαθμών) κι αυτό σημαίνει πως με νίκη στη Μολδαβία, θα ισοβαθμήσει μαζί της, όπως για να υπερέχει θα χρειαστεί να την κερδίσει με τρία γκολ διαφορά, λόγω της ήττας που είχε δεχθεί στην πρεμιέρα με 3-0 στο ΓΣΠ.

Από τη στιγμή που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, δεν έχει σημασία αν η Ομόνοια κερδίσει με 3-0, 4-1 ή 5-2 καθώς σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα ισοφαρίσει το σκορ της ήττας της πρεμιέρας και θα υπερέχει στο επόμενο κριτήριο, το οποίο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων. Η Ομόνοια έχει συντελεστή -8 (3-11) και η Σέριφ -7 (3-10) επομένως κερδίζοντας με τρία γκολ διαφορά, το τριφύλλι θα βρεθεί στο -5 και οι Μολδαβοί στο -10.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ