Το... σήκωσε στους κατασκευαστές η Red Bull Racing

Δημοσιεύθηκε 24.10.2022
Το... σήκωσε στους κατασκευαστές η Red Bull Racing
Μετά τον τίτλο του Μαξ Φερστάπεν, η Red Bull Racing εξασφάλισε από τώρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στους κατασκευαστές.

Τι και αν απομένουν ακόμη τρία Γκραν Πρι;

Η Red Bull Racing εξασφάλισε από τώρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στους κατασκευαστές, λίγο καιρό μετά τον τίτλο που πήρε και ο Μαξ Φερστάπεν στους οδηγούς!

Η Red Bull έφτασε τους 656 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τα 15 από τα 19 Γκραν Πρι ως τώρα! Πίσω της στη δεύτερη θέση, την οποία πιθανότατα και θα κρατήσει ως το φινάλε, βρίσκεται η Ferrari με 469 βαθμούς, με τη Mercedes να συμπληρώνει το... πόντιουμ με 416 πόντους.

4358359376989171 f1-constructors 001616

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ