Κανένα ρίσκο με Γκιούρτσο

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 12.10.2022
Κανένα ρίσκο με Γκιούρτσο

Τη χειρότερη χρονική στιγμή η ΑΕΚ χάνει τον Άνταμ Γκιούρτσο, έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της. Ο Μαγυάρος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής με πέντε γκολ, δύο για το πρωτάθλημα και τρία στην Ευρώπη. Ο 31χρονος Γκιούρτσο τραυματίστηκε μετά τον αγώνα εναντίον της Ανόρθωσης για την 5η αγωνιστική (σ’ ένα παιχνίδι όπου άνοιξε το σκορ με γκολάρα) κι έκτοτε απουσίασε από τα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε και Άρη.

Η απουσία του από τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής δεν στοίχισε στην ΑΕΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο παίκτης θ’ απουσιάσει από την αυριανή ρεβάνς με τους Τούρκους και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική. Η τεχνική ηγεσία δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, εφόσον ο παίκτης δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Σε μια κρίσιμη καμπή, όπου η ΑΕΚ έχει συνεχή παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπρο, ο Όλτρα στερείται ένα από τα βασικά του γρανάζια, έναν παίκτη ο οποίος με μία ενέργειά του μπορεί ν’ αλλάξει την έκβαση ενός αγώνα. Ο τραυματισμός του Γκιούρτσο σημειώθηκε σε μια εποχή, όπου ο παίκτης διένυε περίοδο εξαιρετικής φόρμας, σκοράροντας δύο απίθανα γκολ σε βάρος της Ντιναμό Κιέβου και της Ανόρθωσης. Αμφίβολος για το ματς με τους Τούρκους είναι και ο Όμρι Άλτμαν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ