Αυτή η Σαλαμίνα απέδειξε ότι μπορεί

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημοσιεύθηκε 17.9.2022
Αυτή η Σαλαμίνα απέδειξε ότι μπορεί

Αύριο η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι που ξεκίνησαν ιδανικά το πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ ακολούθησε και η ήττα με στενό σκορ από την ΑΕΚ (1-0) έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι και στις θεωρητικά πιο μεγάλες ομάδες του νησιού.

Σήμερα ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση και με τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος δηλώνει δυναμικό παρών κάθε εβδομάδα θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη απέναντι στον πρωταθλητή.

Ο Απόλλωνας έχει το απόλυτο μέχρι τώρα και βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα, οπότε θα χρειαστεί η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη να παρουσιαστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε με μία νίκη η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να φτάσει στην βαθμολογία τους κυανόλευκους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ