Ενδεχόμενο πώλησης του Χαμάς – Στους ενδιαφερόμενους ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Δημοσιεύθηκε 31.8.2022
Ενδεχόμενο πώλησης του Χαμάς – Στους ενδιαφερόμενους ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο πώλησης του Αμίν Χαμάς από τον Απόλλωνα και μάλιστα η ιστοσελίδα sport24.gr γράφει για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων έχουν βολιδοσκοπήσει την πλευρά των γαλάζιων για να δουν εάν υπάρχει έδαφος για τη μετακίνηση.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, από την ομάδα της Λεμεσού υποστήριξαν ότι έγιναν κρούσεις από μία άλλη ελληνική ομάδα και μία βελγική.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Αμίν Χαμάς, ο οποίος αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους στα προκριματικά του Europa League. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, η πειραϊκή ομάδα ρώτησε τους ανθρώπους του Απόλλωνα, αν παραχωρείται ο Χαμάς και τις παραμέτρους της μεταγραφής του και από τη Λεμεσού υποστηρίζουν πως έχουν δεχτεί κρούσεις από μία βελγική και μία ελληνική ομάδα.

Ο Χαμάς είναι 23 ετών, γεννημένος στο Βέλγιο αλλά με καταγωγή από το Μαρόκο και μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Γκενκ και έχει παίξει ακόμη στην Λόμελ, την Μπέβερεν και την ολλανδική Ντεν Μπος.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έκανε πίσω τελικά για τον Ζορντάν Αμαβί καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, οι εκπρόσωποι του παίκτη, εκτός από την οικονομική διαφορά που είχαν με την Μαρσέιγ, ζήτησαν και υπέρογκη προμήθεια από την πειραϊκή ομάδα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ