Δεν είναι χαμένη από... χέρι

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 3.8.2022
Δεν είναι χαμένη από... χέρι

Mε βάση τις ομάδες που είχε στην προκλήρωση η Γάνδη ήταν η δυσκολότερη και έτσι, λοιπόν, δεν μπορεί να θεωρηθεί ιδανική για την Ομόνοια η κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως και πέρσι στον ίδιο γύρο, έτσι και φέτος, αντίπαλος των πρασίνων θα βρεθεί μία βελγική ομάδα. Θυμίζουμε πως η Ομόνοια είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ, αλλά φέτος θέλει να πάρει… εκδίκηση από μία άλλη ομάδα του Βελγίου, αν και τα τελευταία χρόνια η Γάνδη είναι ανάμεσα στις ομάδες που κυνηγούν το πρωτάθλημα, παρόλο που μόλις μία φορά το κατέκτησε (2014-15). Στο μεταξύ, το πρωτάθλημα Βελγίου έχει ήδη ξεκινήσει με τη Γάνδη να μετρά δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Παρ' όλ' αυτά, δεν σημαίνει πως η Ομόνοια είναι χαμένη από χέρι. Έχει τις δικές της πιθανότητες για την πρόκριση αρκεί να το δείξει στις 18 Αυγούστου στην «Ghelamco Arena» (χωρητικότητας 20.000 θεατών), αλλά και στον επαναληπτικό του ΓΣΠ στις 25 Αυγούστου. Χωρίς το μεγάλο άγχος, μιας και έτσι και αλλιώς θα παίξει σε ομίλους, θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να παίξει στο Γιουρόπα όπου το ρευστό είναι περισσότερο.

Χωρίς προβλήματα

Σε συνθήκες… Λευκωσίας προετοιμάζονται εδώ και δύο μέρες στην Ομόνοια. Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τραυματισμό και ως εκ τούτου όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Νιλ Λένον, κάτι που του κάνει πιο… εύκολη τη ζωή για να καταστρώσει τα πλάνα του. Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ, όπου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τεστ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό. Ναι μεν θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα (12 Αυγούστου), όμως, ουσιαστικά, αυτό με την ελληνική ομάδα θα είναι η πρόβα τζενεράλε.

Στο μεταγραφικό σκηνικό η αλήθεια είναι πως η περίπτωση με τον Λαμκέλ Ζε πήρε πίσω τον προγραμματισμό. Δεν υπάρχει, όμως, πανικός στους ιθύνοντες, που ετοιμάζονται για δυναμικό μπάσιμο για να κλείσουν οι θέσεις που υπάρχει ανάγκη. Όπως αυτή του επιθετικού και του επιτελικού μέσου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ