Oι μικροί της Ομόνοιας τη «λένε» στους ξένους!

Δημοσιεύθηκε 30.7.2022
Oι μικροί της Ομόνοιας τη «λένε» στους ξένους!

Tην ευκαιρία να την «πουν» στους... ξένους (και μεγαλύτερούς τους σε ηλικία) παίκτες της Ομόνοιας βρήκαν οι μικροί της ομάδας!

Οι νεαροί Κύπριοι των πρασίνων... πανηγυρίζουν στα social media για τη νίκη τους στο δίτερμα της χθεσινής (29/7) προπόνησης.

Ο Νιλ Λένον χώρισε ξανά τους παίκτες του σε... μικρούς-μεγάλους (ή αλλιώς Κύπριους-ξένους) και οι νεαροί κέρδισαν, όχι για πρώτη φορά!

Ακολούθησαν «πειράγματα» στα social media, με μικρούς της Ομόνοιας να δημοσιεύουν πανηγυρικές φωτογραφίες. Ο Λοΐζου, μάλιστα, το πήρε ένα βήμα παρά πέρα, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Οι νεαροί κέρδισαν ξανά . Καληνύχτα γεροντάκια😘», με αρκετούς άλλους νεαρούς της Ομόνοιας να αναδημοσιεύουν το σχετικό ποστ, κάνοντας... καζούρα στους ξένους!

4284138847674868 4362

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ