Αποχαιρετά την Πολωνία με... ντέρμπι η Ομόνοια

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 30.7.2022
Αποχαιρετά την Πολωνία με... ντέρμπι η Ομόνοια
Είναι το πρώτο από τα τρία τεστ στα οποία θα φανεί πόσο καλά δούλεψε η ομάδα στην προετοιμασία

Tα δύο νικηφόρα φιλικά με ΠΑΣ Γιάννινα και Χάποελ Ιερουσαλήμ αποτέλεσαν για τον προπονητή της Ομόνοιας Νιλ Λένον μία καλή ευκαιρία για δοκιμές. Είδε την πρόοδο της ομάδας του και γενικά έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα μετά από σχεδόν έναν μήνα προετοιμασίας.

Το τελευταίο, όμως, τεστ επί πολωνικού εδάφους (τη Δευτέρα επιστρέφει στην Κύπρο) έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς πέραν από το ότι θα είναι το πιο δυνατό, είναι κόντρα σε μία ομάδα με την οποία θα παλέψει για τα… τρόπαια. Στις 19:00 οι πράσινοι θα τα πουν με την Ανόρθωση που και αυτή προετοιμάζεται στην Πολωνία.

Πάντως, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός έδειξε με τις επιλογές του να έχει καταλήξει σε κάποια πράγματα, αλλά απόψε του παρουσιάζεται η ευκαιρία να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα. Είναι το πρώτο από τα τρία… τεστ στα οποία θα φανεί πόσο καλά δούλεψε η ομάδα στην προετοιμασία.

Την Παρασκευή (5 Αυγούστου) είναι ορισμένο το δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ, ενώ στο «ΑΕΚ Αρένα» στις 12 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα, λίγες μέρες πριν το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Για κάποια λεπτά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Λοΐζου που για προοληπτικούς λόγους έμεινε εκτός με ΠΑΣ και Χάποελ, μιας και είχε τραυματιστεί πριν την αναχώρηση για την Πολωνία. Δεν έχει κάτι το ανησυχητικό αφού ανέβασε ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ