Η δουλειά και το δίλημμα

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημοσιεύθηκε 22.7.2022
Η δουλειά και το δίλημμα

Ανεβάζει ρυθμούς η ΑΕΛ, που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέα σεζόν. Ο Ζόρζε Σίλας θέλει να «χτίσει» τη δική του ομάδα από την αρχή, μία ομάδα που αν όλα κυλήσουν ομαλά θα μπορεί να διεκδικήσει τους δύο τίτλους στην Κύπρο. Λαμβάνοντας υπόψη και την ενσωμάτωση του Μουριέλ στις προπονήσεις - ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κρίνεται η βασική επιλογή τερματοφύλακα- η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει τώρα μαζί με τον Μέγιερι ένα πολύ καλό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια.

Προφανώς αν δεν αποχωρήσει ο Ούγγρος, στην μεταξύ τους «κόντρα» προβάδισμα φέρεται να έχει ο Μπέκερ, μιας και ήταν προσωπική επιλογή του Σίλας που τον ήθελε διακαώς στην ομάδα της Λεμεσού. Ωστόσο, ο Μέγιερι με την παρουσία του την περασμένη σεζόν έδειξε ότι μπορεί να έχει θέση βασικού και δεν πρόκειται να τα βάλει κάτω τόσο εύκολα.

Περαιτέρω ενίσχυση…

Αξιολογείται η περίπτωση του 22χρονου Γκανέζου κεντρικού αμυντικού Φίλιπ Γκαμελί Αβούκου, ενώ στα υπόψη βρίσκεται άλλο ένα όνομα που δεν έχει διαρρεύσει. Όσον αφορά στον Αβούκου, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’ και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο βρισκόταν στην τουρκική Μαλάτιασπορ, ενώ το όνομα του «έπαιξε» ξανά για την ΑΕΛ πριν δύο εβδομάδες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ