«Ψέμα το ότι ο Σανέ προτάθηκε στη Ρεάλ»

Δημοσιεύθηκε 17.7.2022
«Ψέμα το ότι ο Σανέ προτάθηκε στη Ρεάλ»
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, το ρεπορτάζ που θέλει τους agents του Σανέ να τον προτείνουν στη Ρεάλ είναι ψευδή.

Ο Φαλκ της «Bild» διαψεύδει την είδηση του Ισπανού ρεπόρτερ της «Marca» Μάριο Κορτεγκάνα που ήθελε τους εκπροσώπους του Λερόι Σανέ να τον προτείνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο αναλυτικά, την περασμένη Πέμπτη (14/7) η «Marca» δημοσίευσε πως ο Λερόι Σανέ προτάθηκε στη «βασίλισσα» ψάχνοντας διέξοδο από τη Μπάγερν μετά και την άφιξη του Σαντιό Μανέ.

Κάποια 24ωρα αργότερα, ο διευθυντής της γερμανικής «Bild», έρχεται να διαψεύσει το εν λόγω ρεπορτάζ, αναφέροντας ρητώς πως: «Οι φήμες ότι οι μάνατζερ του Λερόι Σανέ πρόσφεραν τον παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης ΔΕΝ ΑΛΗΘΙΝΟΥΝ. Ο Σανέ θέλει να μείνει στην Μπάγερν Μονάχου».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ