Τελειώνει του Σκαμάκα στην Παρί

Δημοσιεύθηκε 7.7.2022
Τελειώνει του Σκαμάκα στην Παρί

Την τρίτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν! Μετά την αγορά των Βιτίνια και Νούνο Μέντες, οι Παριζιάνοι προχωράνε για την απόκτηση του Τζανλούκα Σκαμάκα.

Ο 23χρονος Ιταλός στράικερ είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Παρί, αφού η γαλλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με την Σασουόλο και αναμένεται η μετακίνησή του να κλείσει άμεσα στα 45 εκατ. ευρώ.

Ο Σκαμάκα βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Παρί, η οποία πάλευε να τα βρει με τους «νεροβέρντι», όπως και συνέβη τελικά.

Ο Ιταλός φορ είχε την περασμένη σεζόν 16 γκολ σε 36 ματς πρωταθλήματος.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ