Βγήκε και η ανακοίνωση για Σαρφό - Η διάρκεια του συμβολαίου του

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 27.6.2022
Βγήκε και η ανακοίνωση για Σαρφό - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Μετά το βίντεο... καλωσορίσματος, ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε και τη σχετική ανακοίνωση για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό.


Οι γαλαζοκίτρινοι σημειώνουν πως η συμφωνία με τον Γκανέζο μέσο είναι τριετούς διάρκειας, μέχρι το 2025.


Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:


Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, για ελεύθερη μετεγγραφή του Kingsley Sarfo.


Η συμφωνία με τον ποδοσφιριστή είναι τριετούς διάρκειας.


Ο γκανέζος ποδοσφαιριστής είναι γενημμένος στις 03 Φεβρουαρίου 1995 (27 ετών) και έχει ύψος 1,66.


Ο Kingsley ξεκίνησε την καριέρα του από την Rosengård, στην Σουηδία και σε ηλικία 22 ετών, πήρε μετεγγραφή για τη μεγαλύτερη ομαδα της χώρας, την Malmö FF.


Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 ήρθε και αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Δόθηκε δανεικός, στην ομάδα μας, τον Ιανουάριο του 2022 και αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ για 18 αγώνες. Αναδείχθηκε πέρσι ως ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος.


Καλωσορίζουμε τον Kingsley ως ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γακαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ