Κολύμβηση: Παγκύπρια ημερίδα πρόκρισης - Στο κυνήγι των ορίων

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.6.2022
Κολύμβηση: Παγκύπρια ημερίδα πρόκρισης - Στο κυνήγι των ορίων

Στη σκιά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας,  η τελευταία ημερίδα πρόκρισης.


Μια διοργάνωση παραμονές των παγκυπρίων πρωταθλημάτων, με τους αθλητές να διεκδικούν τα όρια πρόκρισης στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών και φυσικά στα πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.


Αν και οι αθλητές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει των πρωταθλημάτων, θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις και γιατί όχι να κυνηγήσουν και κάποια νέα παγκύπρια επίδοση.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Σάββατο (10:00): 400μ. ελεύθερο, 50μ. πεταλούδα, 50μ. πρόσθιο, 100μ. ύπτιο, 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο, 200μ. πρόσθιο, 200μ. πεταλούδα, 800μ. ελεύθερο ανδρών, 1500μ. ελεύθερο γυναικών.


Κυριακή (10:00): 200μ. ελεύθερο, 100μ. πρόσθιο, 100μ. πεταλούδα, 50μ. ύπτιο, 200μ. μικτή, 1500μ. ελεύθερο ανδρών, 800μ. ελεύθερο γυναικών, 50μ. ελεύθερο, 200μ. ύπτιο

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ