Παίζει στη Σαπεκοένσε, τον ήθελε η Τότεναμ και «ενδιαφέρεται κυπριακή ομάδα»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 23.6.2022
Παίζει στη Σαπεκοένσε, τον ήθελε η Τότεναμ και «ενδιαφέρεται κυπριακή ομάδα»

Σύμφωνα με βραζιλιάνο δημοσίευμα, κυπριακή ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο Βαράντα. Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό ο οποίος ανήκει στην Κορίνθιανς κι αγωνίζεται με δανεισμό στη Σαπεκοένσε.


«Τις τελευταίες βδομάδες, ομάδα από την Κύπρο, της οποίας το όνομα δεν μάθμε, έχει επιδείξει ενδιαφέρον για να πάρει τον παίκτη», σημειώνεται, ενώ ακολούθως προστίθεται:


«Για να αλλάξει ομάδα θα πρέπει να δώσει την έγκρισή της η Κορίνθιανς, ώστε να μετακινήσει τον δανεισμό του ή να αποδεχθεί πρόταση για αγορά του. Το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας είναι για δανεισμό με οψιόν αγοράς».


Την τρέχουσα σεζόν ο Βαράντα κατέγραψε πέντε συμμετοχές και δύο γκολ με τη Σαπεκοένσε, ενώ με την Κορίνθιανς, στην οποία ανήκει, είχε το 2021 δέκα εμφανίσεις, ένα γκολ και μία ασίστ.


Σημειώνεται πως το καλοκαίρι του 2021 για τον Βαράντα ενδιαφέρθηκε θερμά η Τότεναμ και βρετανικά ΜΜΕ (όπως αυτό) έκαναν λόγο για συζητήσεις για αγορά του έναντι 8,5 εκατομμυρίων λιρών.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ