Άρης: Πρωί και απόγευμα στην παραλία, μπήκαν οι Αφρικανοί

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 23.6.2022
Άρης: Πρωί και απόγευμα στην παραλία, μπήκαν οι Αφρικανοί

Με τους Αφρικανούς διεθνείς συνεχίζεται από σήμερα η προετοιμασία του Άρη στη Λετονία. Μπαμπίκα, Μουσούντα και Τζαβέ ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας, η οποία ενημέρωσε πως την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν δύο φορές στην παραλία της Γιούρμαλα.


Η ενημέρωση από τον Άρη:


Στην παραλία της Γιούρμαλα βρέθηκαν όχι μία αλλά δύο φορές οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας την Πέμπτη.


Ασφαλώς όμως όχι για χαλάρωση και μπάνιο, αλλά για προπόνηση. Όπως συμβαίνει καθημερινά αυτή τη βδομάδα, το πρωινό ημίωρο τρέξιμο στις 7:00 ήταν αυτό με το οποίο ξεκίνησε η σημερινή μέρα.


Αργότερα το πρωί, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν τη 2η προπόνηση της μέρας, αυτή τη φορά στο γήπεδο με τους παίκτες μας να εκτελούν μια τεχνικο-τακτική προπόνηση.


Οι τερματοφύλακες της ομάδας μας μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με το πρόγραμμα “VKEEPR” που εξασκεί τις νοητικές λειτουργίες στους τερματοφύλακες, μέσω τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας.


Η τελευταία προπόνηση της μέρας διεξήχθη στην παραλία, με τους ποδοσφαιριστές να συνδυάζουν μια δυνατή προπόνηση μεν -όπως είναι το ποδοβόλεϊ στην άμμο- αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη δε.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή οι τρεις Αφρικανοί από τη Γκαμπόν, Μπαμπίκα, Μουσούντα και Τζαβέ, οι οποίοι έπιασαν άμεσα δουλειά πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση στη Λετονία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ