Ομόνοια: Έξι για έξι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.6.2022
Ομόνοια: Έξι για έξι

Έξι κενές θέσεις στον Κατάλογο Α', έξι (κύριες) μεταγραφικές ανάγκες. Μια... χαρά το σκηνικό στην Ομόνοια, με τον Νιλ Λένον να μην πονοκεφαλιάζει όπως άλλοι συναδέλφοι του για το πώς θα χρησιμοποιήσει τις 15 θέσεις μη γηγενών άνω των 22 ετών.


Μετά τις αποχωρήσεις των Χούμποτσαν, Σέχου (εκκρεμεί η περίπτωσή του), Κίκο, Μποτεάκ, Ασάντε, Γκόμεθ και Τσέποβιτς «άνοιξαν» επτά θέσεις στο τριφύλλι, με τον Μπρούνο Φελίπε να έχει ήδη πάρει τη μία.


Απέμεινε χώρος για έξι προσθήκες (αυτού του στάτους), όσες δηλαδή και οι ανάγκες. Σύμφωνα με όσα διαρρέεουν από την ομάδα το μεταγραφικό πλάνο προνοεί την απόκτηση δεξιού μπακ (νοουμένου ότι δεν θα ανανεώσει ο Σέχου), κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ, επιτελικού μέσου, (ακόμη ενός) εξτρέμ και επιθετικού.


Υπενθυμίζουμε πως οι άλλες οκτώ θέσεις είναι κρατημένες από τους Φαμπιάνο, Ουζόχο, Λανγκ, Γιούστε, Λέτσιακς, Μπασιρού, Μιξ και Μάταβζ, αν και για τον Νιγηριανό τερματοφύλακα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και πρόταση για μεταγραφή.


Πέραν των έξι πιο πάνω μεταγραφικών αναγκών αναμένεται πως θα γίνουν κι άλλες προσθήκες στην Ομόνοια, με Κύπριους ή και ποδοσφαιριστές Καταλόγου Β', που θα δώσουν ακόμη περισσότερο βάθος, αν και ήδη οι πράσινοι είναι σχετικά «καλυμμένοι» στον εν λόγω τομέα μέσα από τους αξιόλογους νεαρούς που διαθέτουν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ