Φεύγει το «68%» της αποτυχίας

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.6.2022
Φεύγει το «68%» της αποτυχίας

Δεν περιμέναμε πως μέχρι την ολοκλήρωση του γκάλοπ που «έτρεξε» στην ιστοσελίδα μας για την Ανόρθωση, θα αποτελούσε παρελθόν ο Τιμούρ Κετσπάγια.


Τα πράγματα ωστόσο εξελίχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποχωρεί από την «Κυρία» ο άνθρωπος ο οποίος, σύμφωνα με όσους ψήφισαν, φέρει με συντριπτική διαφορά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Στη σχετική ερώτηση που τέθηκε στο γκάλοπ μας, υπήρχαν τρεις επιλογές: Προπονητής, ποδοσφαιριστές και διοίκηση. Και το 68% των ψήφων πήγε στον Τιμούρ Κετσπάγια.


Από εκεί και πέρα, το 19% θεωρεί πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι ποδοσφαιριστές και μόνο το 13% θεωρεί τη διοίκηση την κυριότερη υπαίτια για την παταγώδη αποτυχία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ