Στο... τραπέζι η περίπτωση του Ντανίλο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.6.2020
Στο... τραπέζι η περίπτωση του Ντανίλο

Στην ΑΕΛ ψάχνουν έναν επιτελικό μέσο για να κλείσουν τούτη την τρύπα στο δυναμικό τους, για να προχωρήσουν παρακάτω στις κινήσεις τους. Ο Ντούσαν Κέρκεζ οργώνει την αγορά για την κατάλληλη περίπτωση και οι υποψήφιοι είναι αρκετοί.


Ένα όνομα που φαίνεται ότι υπάρχει στο τραπέζι είναι εκείνο του Ντανίλο Σόουζα Κάμπος που αγωνίζεται στη Δυναμό Μινσκ της Λευκορωσίας και διαθέτει αρκετές αρετές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στη Βραζιλία, είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου ξεκίνησε από την ομάδα του Άγιαξ, βάζοντας τις σωστές βάσεις στην ποδοσφαιρική του παιδεία.

Η καριέρα του άρχισε να ανεβαίνει από τη Σταντάρ Λιέγης και μετά, έχοντας περάσει από Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Μορντόβια, Ντνίπρο, Αντάλιασπορ, Αλ Ουάντα και τώρα στη Δυναμό Μίνσκ που αποτελεί μία πρόκληση. Ο Ντανίλο είναι 30 ετών, προσφέρει κυρίως ως δεκάρι, ενώ ανταποκρίνεται κατ΄ανάγκη και στα δύο άκρα. Είναι γνωστός στη χώρα του και οι άνθρωποι της ΑΕΛ επιθυμούν να τον φέρουν στη Λεμεσό για να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι, με την περίπτωση να μην είναι εύκολη, πάντως εξετάζεται σοβαρά.

Οι εκκρεμότητες στα συμβόλαια

Μετά τις ανακοινώσεις της Παρασκευής (26/6) για τους Φράγκο και Ζντραβκόφσκι, καθώς και εκείνη του Σαββάτου (27/6) για τον Αντρέ Τεϊσέιρα, εκκρεμούν τα «φιρμάνια» για Γκαστανιάγα, Τόρες, Σίλβα, Αντωνίου και Γερολέμου.

Διακοπές τέλος στους λέοντες

Κατά τα λοιπά, τελευταία μέρα διακοπών η Κυριακή (28/6) για τους παίκτες της ομάδας μιας και από τη Δευτέρα (29/6) είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα εργομετρικά τεστ ανά γκρουπ.

Βέβαια, υπάρχουν παίκτες που είναι ακόμα στο εξωτερικό, όμως αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναφορικά με το πότε θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ